Skip to main content

Tijd winnen en kosten besparen via omnichannel logistics

Internationale logistieke netwerken moeten vandaag flexibeler zijn dan ooit. Tijdens dit bezoek aan Liege Airport, de grootste cargoluchthaven van ons land, leer je hoe je een sterk internationaal logistiek netwerk uitbouwt om ervoor te zorgen dat jouw transport efficiënt verloopt.

Uitdaging: Vandaag moeten internationale logistieke netwerken meer flexibel zijn dan ooit. Orders komen via verschillende kanalen binnen. Hoe maak ik een efficiënte afweging tussen kosten, snelheid en betrouwbaarheid?

Oplossing: Omnichannel logistics. Logistiek en supply chain zijn de basis voor de consistente invulling van orders die via verschillende kanalen binnenkomen en het verhogen van klanttevredenheid.

BezoekLiege Airport is de grootste cargoluchthaven van ons land en een belangrijke internationale logistieke speler. In 2020 kende de luchthaven een topjaar en stond ze vooraan in de strijd tegen corona als internationaal verdeelcentrum van medisch materiaal.

Expert: Bert Selis, VP Commercial Cargo & Logistics

LAB International Development

Deze workshop maakt onderdeel uit van LAB International Development. Tijdens dit LAB focussen we op 5 actuele uitdagingen voor internationale ondernemingen. We bieden oplossingen via een mix van expertise, klankbord, praktijkcases en analyses op maat van jouw bedrijf. 

Graag meer weten? Neem dan zeker hier een kijkje! 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Ward Smits

Adviseur internationalisatie / aanspreekpunt brexit

Adres

Liege Airport
Rue de l’Aéroport
4460 Grâce-Hollogne

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 200,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 250,00 excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo