Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass leiderschap 2.0: Loslaten en delegeren in een proces van bereidheid tot autonomie

Algemeen Management

Leer hoe je leiding geeft met impact in de moderne wereld. Ontdek waarom leiderschap vandaag de dag cruciaal is en vermijd valkuilen zoals toxisch gedrag. Leer delegeren, focus leggen op groei en motivatie van je team versterken. Prioriteiten stellen en overtuigend communiceren zijn essentiële vaardigheden. Schrijf je in en word een succesvolle leider die het verschil maakt!

Ontdek hoe je gezag opbouwt zonder enkel te vertrouwen op macht of autoritair gedrag. Als leidinggevende kun je niet alles blijven doen. Leer loslaten en delegeren, zodat je je kunt concentreren op groei en het maken van een verschil. Geef je teamleden de ruimte om te groeien, wat hen motiveert. Zorg ervoor dat de overdracht van taken altijd gericht is op het bereiken van teamdoelen. Stel prioriteiten en communiceer overtuigend om je medewerkers mee te nemen in de gewenste richting van teamontwikkeling.

Wat leer je hieruit?
  • Je kent de geheimen van het communicatie (het proces, de stoorzenders, de diverse kanalen) en weet ze efficiënt en effectief toe te passen binnen elke situatie.
  • Je hebt je luistervaardigheid aangescherpt met diverse hulpmiddelen en bent aan de slag gegaan met een aantal coachmodellen om medewerkers te laten groeien door een specifieke bevraging. (STAR – OUTCOME – CRITERIUMSPIN)
Doelgroep en voorkennis
  • Leidinggevenden die samen met hun team/organisatie successen willen halen. 
  • Beginnende leidinggevenden (minimale ervaring van 6m tot 1 jaar is een voordeel om te kunnen werken vanuit een reeds opgedane ervaring).
  • Leidinggevenden die opfrissing willen van de leiderschapsvaardigheden.
  • Leidinggevenden die meer willen halen uit hun rol en met hun uitdagingen aan de slag willen gaan.
Docent

Maak kennis met Kristien Rogier, een ervaren bestuurder en gepassioneerd trainer-coach die sinds 2006 in de voorhoede staat van in.pa.re.|empowering passionate leaders to succes. Met meer dan 15 jaar ervaring in sales, marketing, business management en leiderschap binnen diverse bedrijfscontexten, brengt Kristien een schat aan kennis en expertise met zich mee.

Haar hart ligt bij de ontwikkeling van mensen binnen een professionele setting, en ze is gespecialiseerd in leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en efficiënt tijdsbeheer. Of het nu gaat om B-to-B of B-to-C, KMO's of multinationals, privébedrijven, overheidsinstellingen of non-profitorganisaties, Kristien heeft ervaring in uiteenlopende sectoren.

Naast het verzorgen van op maat gemaakte in-house trainingen, leidt Kristien ook workshops in opdracht van gerenommeerde organisaties die open programma's aanbieden, zoals VOKA, Co-Valent en de Federatie Bouw. Ze is een gewaardeerde spreker en inspirerende facilitator die deelnemers uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Om altijd up-to-date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen, investeert Kristien jaarlijks in bijscholingsprogramma's. Ze gelooft in voortdurende groei en blijft haar kennis en vaardigheden aanscherpen om haar klanten de meest relevante en effectieve benaderingen te bieden.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren:  7 uren
Thema: Bedrijfsstrategie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Ontdek alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.