Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Maar ik krijg dat niet gezegd zoals jij

Storytelling klinkt soms sprookjesachtig, maar het is meer dan alleen een manier om een verhaal te vertellen. Het gaat onder meer om overtuigend communiceren. Tijdens deze opleiding leer je jouw verhaal met impact te brengen, zonder je persoonlijke stijl aan te passen.

Je krijgt tips om een eerlijk en authentiek verhaal te brengen waarmee je je klant kan overtuigen om je te vertrouwen en advies te volgen. Het is niet alleen heel effectief bij de start van nieuwe relaties, ook bij bestaande klanten is het belangrijk dat je een duidelijk en overtuigend verhaal kan vertellen. 

Programma

Deel 1: Structuur en principes van storytelling

Deel 2: Concrete toepassing voor elke deelnemer

Doelgroep
  • Voor technische, introverte of analytische types die een belangrijke communicatieve rol moeten vervullen
  • Geen voorkennis vereist

Koen De Moortel - Upstream

Koen De Moortel is zaakvoerder van Upstream. Hij heeft uitgebreide ervaring als ondernemer, en als docent Communicatiemanagement aan PXL, docent Kwaliteitsmanagement aan UCLL, begleider van Junior Consulting, panel- en jurylid voor KMO-Challenge en KMO-Excellence aan Vlerick Business School.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3,5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt