Skip to main content

Partnerships als booster voor groei

Ultimate Partnerships for Rapid Growth Partnerships als booster voor groei

Een sterke samenwerking met een partner kan de groei van uw bedrijf een echte boost geven. Partnerships bieden enorme opportuniteiten, zijn flexibel en kunnen u op een snelle en efficiënte manier toegang bieden tot kennis of een nieuw marktsegment. Een goede voorbereiding is echter cruciaal.
Tijdens deze interactieve workshop leer hoe je een sterke strategie en structuur opzet rond je partnership om tot maximale resultaten te komen. 

Programma
  • In het luik strategie ontdek je wat een partnership kan betekenen voor je business, wat de verschillende vormen van samenwerking zijn en hoe je een STRONG™ partner kan identificeren. Aan de hand van voorbeelden en cases vind je vast en zeker inspiratie over hoe je met een partner unieke waarde kan creëren. 
     
  • In het luik tactiek leer je de 5 essentiële stappen om een partnership op te zetten: voorbereiding, uitnodiging, onderhandeling, launch en governance.

De workshop is interactief en we behandelen uw concrete business case en vragen. 

Doelgroep

Ondernemers, sales en business development managers die met een open blik kijken naar nieuwe groei opportuniteiten.

Docent

Sophie Boutelegier is een global business development expert die bedrijven helpt met hun internationale groeistrategie. Ze heeft gewoond en gewerkt in Europa, Azië, Zuid- en Noord- Amerika en heeft op die manier een uniek begrip van internationaal zakendoen. Na een carriere bij verschillende multinationals, richtte ze Expandify op in Silicon Valley. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:
DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Amber Zentjens

Adviseur internationalisatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo