Skip to main content
Map

Outputmanagement: richt je als leidinggevende op het resultaat

In een snel veranderende markt maken traditionele, hiërarchische structuren plaats voor wendbare teams die snel kunnen reageren op uitdagingen, die oplossingen kunnen aanbrengen en op zoek gaan naar hoe het beter kan, voor henzelf en voor klanten. De command-and-control stijl van leidinggeven heeft zijn grenzen bereikt. Teams hebben verantwoordelijkheid over een betekenisvol deel van het werk en het resultaat. Zowel de rol van de leidinggevende als teamleden verandert.

In deze opleiding op 28 juni kijk je ruim naar wendbare teams en het sturen op output of resultaat.

 

Managen op output, in plaats van via hiërarchie en top-down voorschrijven, is de enige optie wanneer je de ambitie hebt om een klantgerichte organisatie neer te zetten, en je de creativiteit en talenten van collega’s ten volle wilt laten inzetten met een hoge betrokkenheid (van medewerkers én klanten) tot gevolg.

In deze opleiding leer je de principes van outputmanagement. Je begrijpt waar de grote verschillen liggen met traditioneel leiding geven en krijgt praktische handvaten om outputmanagement in jouw dagelijkse praktijk toe te passen. 

Het programma bestaat uit:

  • Outputmanagement basics - Begrijp waarom output management belangrijk is
  • Belangrijke principes - Leer de principes van outputmanagement toepassen in jouw werkcontext
  • OM voor leidinggevenden - Ontdek wat outputmanagement van jou als leidinggevende verwacht
Programma

De inhoud van deze opleiding:

  • Basics van outputmanagement: begrijp waarom outputmanagement belangrijk is.
  • Belangrijke principes: leer de principes van outputmanagement toepassen in je werkcontext.
  • Outputmanagement voor leidinggevenden: ontdek wat outputmanagement van jou als leidinggevende verwacht.
Doelgroep

De opleiding biedt een meerwaarde voor elke leidinggevende (of medewerkers met de ambitie en het potentieel om een team aan te sturen), die op zoek is naar handvaten om effectief te kunnen sturen op output i.p.v. input, en die willen managen vanuit het ‘waarom’ en minder vanuit het ‘hoe’.

Docent

Elke Struys - cofounder van Umital.

Haar ambitie is ‘iedereen futureproof’. Ze gaat voluit voor dit doel met een aanpak die zowel theoretisch onderbouwd is, als praktijkgericht.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6,5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€350,00

Niet-leden:
€450,00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.