Skip to main content
Voka Opleiding

Onderhandelingstechnieken

Wat als een prospect of klant 'neen' zegt? Wat vertel ik wel en wat niet? Ontdek het op 29 maart 2023 tijdens de workshop Onderhandelingstechnieken!

Een heel belangrijk onderdeel van de Sales Cycle zijn de onderhandelingen en de 'closing'. Om dat toe een goed einde te brengen, zijn er do's, don'ts, tips en tricks, attitudes en methodes die worden toegelicht via concrete voorbeelden en oefeningen.

Je gaat de workshop buiten met zelfvertrouwen om gewapend met attitudes en technieken onderhandelingen aan te vatten en positief af te ronden, geholpen door handige tips en tricks.

Programma
  • Wat zijn onderhandelingen?
  • Wat zeker te doen?
  • Wat niet te doen?
  • Voorbeelden en oefeningen.
Doelgroep

Voorkennis inzake verkopen is niet nodig. Kennis van wat je te bieden hebt des te meer. Deze praktische opleiding richt zich tot verkopers en verkopers in spé

Docent

Jean-Pierre Dielen, 4SaFin bv

Zelfstandig Sales Coach
Zaakvoerder van 4SaFin bv

Biografie:
Met een Master Industriële Wetenschappen (Thomas Moore) en een MBA (PUC Diepenbeek) op zak, al 36 jaar professioneel actief
80% van de tijd in verkoopsgerelateerde functies, zoals verkoper, accountmanager, sales manager, sales director, Vice-President Sales, Sales Coach
80% van de tijd in de ICT sector.
Huidige opdracht: Sales Manager bij Inetum-Realdolmen.

Graag geef ik advies inzake
Het sales proces: Prospecting, Business development, Business Planning, Qualification, Bidding, Negotiation, Upselling, Cross-selling, Selling on Behalf, Lobbying...
2. Sales Management: coaching, motivatie, feedback, aansturing, attitude, technieken...

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.