Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Masterclass Sales: Everybody sells

Marketing & Sales

Deze ééndaagse opleiding is ontworpen om werknemers van alle afdelingen binnen een bedrijf inzichten en praktische tools te bieden om bij te dragen aan de verkoop van producten of diensten en aan het succes van de onderneming als geheel. Het doel is om een sales perspectief te creëren bij alle medewerkers, zodat ze vanuit waarde gedreven klantencommunicatie kunnen handelen.

Tijdens de opleiding worden de noodzakelijke stappen van het salesproces behandeld en worden interactieve sessies gehouden met verschillende handige tools en tips. De focus ligt op het begrijpen en communiceren van de waarde die het product of de dienst biedt aan klanten. Dit stelt medewerkers in staat om effectief bij te dragen aan de verkoop en het succes van de onderneming.

Door de opleiding bij te wonen, zullen medewerkers een beter begrip krijgen van het salesproces en hoe ze waardegedreven klantencommunicatie kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. Ze zullen worden voorzien van praktische tools en tips die hen helpen om bij te dragen aan de verkoopinspanningen en het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Het uiteindelijke resultaat is een organisatie waarin alle afdelingen vanuit een sales perspectief handelen en bijdragen aan het succes van de onderneming.

Doelgroep en voorkennis

Deze opleiding is geschikt voor:

 • eigenaars/ ondernemers.

 • managementprofielen

 • sales professionals

 • Iedereen die verder wil evolueren in sales skills en sales processen met een blijvende impact

 • iedereen die onrechtstreeks met sales te maken hebben. (General Management, HR-afdeling, Finance afdeling, R&D, Marketing…)

Er is geen specifieke ervaring in de sales vereist.

Programma in detail
Module 1: 

De waarde van mijn bedrijf

Module 2: 

Het aanbod van mijn bedrijf of product

Module 3: 

Hoe dragen wij bij tot het succes van ons bedrijf?

Module 4: 

Waardegedreven communicatie

Module 5: 

Praktijk & Actieplan
 

Jouw docent

Maak kennis met Peter Tans, Managing Partner Valueselling BV en resultaatsgerichte sales consultant met meer dan 15 jaar ervaring. Hij studeerde Handelsingenieur en MBA en vervulde verschillende managementfuncties in heel Europa in de farmaceutische industrie, de industrie en de bouw zoals bij Norgine (Italië), Provan en HOUBEN. Heden is hij ook een vertrouwde adviseur bij multinationals zoals Novartis, Sanofi, Shire Nordics, Lifescan (J&J), Cochlear Italia, La Roche Posay Nordics, UCB, Vifor Pharma, BNP Paribas Fortis, Toyota en Sipwell. Hij is medeschrijver van "Het Grote Verkoophandboek" en "Let us boost your business", en ontwikkelde verschillende zakelijke tools zoals "Sales Health Radar".

Peter Tans

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Kameracademie

Bea Vanmeert

Projectmedewerker Kameracademie

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Nog geen lid? Neem contact op met erika.paps@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Vlaams Opleidingsverlof (VOV)

Voor deze opleiding is Vlaams Opleidingsverlof niet van toepassing. 

KMO-portefeuille

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen (besparing tot 30%), indien u hiervoor in aanmerking komt en dit ten laatste 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen. 

 • Registratienummer: DV.0105507

 • Type dienstverlening: Opleiding

 • Datum inschrijving: 18/04/2024

 • Projectbedrag: € 480 (lid) of € 720 (niet-lid)

 • Aantal opleidingsuren: 7uren

 • Thema: Bedrijfsstrategie

 • Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur =  bedrijf aanvraag KMO-portefeuille

  kmo-portefeuille | KLAV - Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk via mail tot en met 04/04/2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren, indien ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort binnen een redelijke periode.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.