Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass Sales: Everybody sells

Marketing & Sales

Deze ééndaagse workshop is ontworpen om werknemers van alle afdelingen binnen een bedrijf inzichten en praktische tools te bieden om bij te dragen aan de verkoop van producten of diensten en aan het succes van de onderneming als geheel. Het doel is om een sales perspectief te creëren bij alle medewerkers, zodat ze vanuit waarde gedreven klantencommunicatie kunnen handelen.

Tijdens de workshop worden de noodzakelijke stappen van het salesproces behandeld en worden interactieve sessies gehouden met verschillende handige tools en tips. De focus ligt op het begrijpen en communiceren van de waarde die het product of de dienst biedt aan klanten. Dit stelt medewerkers in staat om effectief bij te dragen aan de verkoop en het succes van de onderneming.

Door de workshop bij te wonen, zullen medewerkers een beter begrip krijgen van het salesproces en hoe ze waardegedreven klantencommunicatie kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. Ze zullen worden voorzien van praktische tools en tips die hen helpen om bij te dragen aan de verkoopinspanningen en het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Het uiteindelijke resultaat is een organisatie waarin alle afdelingen vanuit een sales perspectief handelen en bijdragen aan het succes van de onderneming.

Programma
  • Module 1: De waarde van mijn bedrijf
  • Module 2: Het aanbod van mijn bedrijf of product
  • Module 3: Hoe dragen wij bij tot het succes van ons bedrijf?
  • Module 4: Waardegedreven communicatie
  • Module 5: Praktijk & Actieplan
     
Doelgroep en voorkennis

Managementprofielen, eigenaars/ ondernemers. Iedereen die verder wil evolueren in sales skills en sales processen met een blijvende impact

Er is geen specifieke ervaring in de sales vereist en kunnen naast sales professionals ook gevolgd worden door deelnemers die onrechtstreeks met sales te maken hebben. (General Management, HR-afdeling, Finance afdeling, R&D, Marketing…).

Docent

Peter Tans - Managing Partner Valueselling BV
Hij heeft een uitgebreide carrière in verkoop, verkoopmanagement en algemeen management in de farma-, industrie- en bouwsector. Voor Valueselling heeft hij reeds aan verschillende internationale en lokale klantprojecten gewerkt en heeft hij diverse sales boeken geschreven (Let's boost your business, Het Grote Verkoopboek, de Valueselling Toolkit).

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-Campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.