Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass Sales - meesterzetten in verkopen

Marketing & Sales

Valueselling is een benadering die zich richt op het verbeteren van de resultaten in sales en het ontwikkelen van een duurzame gedragsverandering. Door middel van interactieve workshops en trainingen worden salesprofessionals voorzien van tools en vaardigheden om Sales Excellence te bereiken en de verkooporganisatie naar een hoger niveau te tillen. Het doel is om een customer-centric benadering te hanteren, waarbij de focus ligt op de waardebeleving van het product/bedrijf en het creëren van impact.

Als deelnemer aan deze trainingen leer je Sales op een andere manier benaderen en handelen vanuit een customer-centric perspectief. Je competenties en vaardigheden als salesprofessional worden versterkt, waardoor je effectief kunt opereren en impact kunt hebben. Daarnaast ontvang je handige tools tijdens de trainingen om processen, systemen en strategieën binnen jouw organisatie te optimaliseren en een consistent commercieel beleid te voeren.

Na het voltooien van de workshops en trainingen kun je verwachten dat je een verschuiving ervaart in je benadering van sales, waarbij je meer gefocust bent op het creëren van waarde voor de klant. Je zult beschikken over verbeterde competenties en vaardigheden om als een succesvolle salesprofessional te functioneren. Bovendien krijg je praktische tools aangereikt om de processen, systemen en strategieën binnen jouw organisatie te optimaliseren en een effectief commercieel beleid te voeren. Het uiteindelijke resultaat is een structurele verbetering van de verkoopresultaten en een duurzame gedragsverandering in sales.

  • + People (Sales Excellence)
  • + Processen (Sales Effectiveness)
  • + Tools
Doelgroep en voorkennis

Managementprofielen, eigenaars/ ondernemers. Iedereen die verder wil evolueren in sales skills en sales processen met een blijvende impact.
    
Naast sales professionals ook gevolgd worden door deelnemers die onrechtstreeks met sales te maken hebben. (Verkopers, vertegenwoordigers, General Management, HR-afdeling, Finance afdeling, R&D, Marketing…).
 

Docent

Peter Tans - Managing Partner Valueselling BV
Hij heeft een uitgebreide carrière in verkoop, verkoopmanagement en algemeen management in de farma-, industrie- en bouwsector. Voor Valueselling heeft hij reeds aan verschillende internationale en lokale klantprojecten gewerkt en heeft hij diverse sales boeken geschreven (Let's boost your business, Het Grote Verkoopboek, de Valueselling Toolkit).

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 42 uren
Thema: Bedrijfsstrategie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-Campus
Thor Park 8040
8600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 2.760,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 3.920,00 excl. btw

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
Erkenningsnummer KMO-portefeuille: DV.O105507

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.