Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Leer de LinkedIn sales code kraken

Marketing & Sales
  • Hybride

LinkedIn is een belangrijk platform voor professionals, het hybride leertraject richt zich op het benutten van de mogelijkheden van LinkedIn als een effectieve salesmachine. Tijdens het hybride leertraject leer je verschillende aspecten van LinkedIn kennen en benutten om je salesactiviteiten te verbeteren. Je leert bijvoorbeeld hoe je het algoritme van LinkedIn kan bespelen om jouw zichtbaarheid en bereik te vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je de juiste contactpersonen binnen een bedrijf kunt bereiken, wat van cruciaal belang is bij het opbouwen van relevante relaties voor je verkoopactiviteiten en hoe je een krachtige LinkedIn post kan maken en plaatsen.

Bovendien wordt er tijdens de laatste workshop een introductie gegeven in LinkedIn Sales Navigator. Deze krachtige tool stelt je in staat om specifiek de mensen te bereiken die relevant zijn voor je salesdoelen, waardoor je je inspanningen makkelijker kunt richten op potentiële klanten.

Een ander belangrijk aspect dat aan bod komt, is het onderhouden van je netwerk op LinkedIn. Je leert hoe je waardevolle contacten kunt onderhouden, zodat ze blijven renderen en bijdragen aan je salesactiviteiten op de lange termijn.

Kortom, dit hybride leertraject is bedoeld om je te helpen LinkedIn effectief in te zetten als een bondgenoot in je salesstrategie. Door deel te nemen aan deze opleiding kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van LinkedIn-sales verbeteren en het platform optimaal benutten voor het genereren van verkoopkansen.

Vergeet niet: de kracht van LinkedIn zit in jouw handen, en met de kracht van AI, aangeboden door ChatGPT, kun je leren hoe technologie je kan ondersteunen, versterken en je werk efficiënter kan maken.

Programma

Sessie 1 (online)
Hybride Sales en LinkedIn - Jouw persoonlijke merk
Duik in de wereld van hybride sales en verken het belang van LinkedIn voor B2B sales. Je leert het belang van personal branding kennen en ontdekt hoe je een krachtig, uniek profiel kunt opbouwen dat converteert.
Sessie 2 (online)
Netwerken - De Sleutel tot Succes
Na een evaluatie van de voortgang van jouw persoonlijke profielen, zoomen we in op het belang van online netwerken. Je krijgt praktische tips en strategieën om jouw netwerk uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen.
Sessie 3 (online)
Posten met Impact - Meester in Content Marketing
In deze sessie draait alles om content marketing en hoe je berichten kunt
maken die impact hebben op LinkedIn. Je leert ook hoe het LinkedIn-algoritme werkt en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken.
Sessie 4 (fysiek)
Kraken van de LinkedIn Sales Code - Jouw Sleutel tot Succes
Tijdens onze finale bijeenkomst krijg je de kans om al je nieuw opgedane kennis in de praktijk te brengen. We evalueren je progressie, delen best practices en leren je hoe de LinkedIn sales code te kraken. Daarnaast geven we je inzicht in de werking van LinkedIn’s Sales Navigator. 

Doelgroep

Deze workshop is voor:

  • commerciële medewerkers en management
  • (zelfstandige) ondernemers en freelancers
  • professionals die op zoek zijn naar leads en nieuwe klanten
  • marketing- en communicatiemedewerkers en verantwoordelijken
Docent

Tom Baeten is zelfstandig sales- en marketingspecialist en heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen verschillende grote internationale en nationale groepen (bijv. Ricoh, Sara Lee, Suez en bpost, ...) waar hij de laatste 10 jaar verantwoordelijk was voor sales en marketing.

Al vele jaren (sinds 2007) is hij zelf een actieve LinkedIn-gebruiker en werkt hij dagelijks met deze tool.

Tom deelt graag zijn kennis en ervaring, en als rasechte netwerker inspireert hij mensen om proactief te gaan netwerken. LinkedIn is daarvoor het perfecte kanaal!

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.