Skip to main content

Maak krachtige slides voor je presentatie (online)

  • Online

Ontdek tijdens onze onlinesessie van 24 maart 2022 het geheim van krachtige slides met een woweffect die je presentatie echt versterken! 

Heb je soms het gevoel dat je slides geen meerwaarde zijn voor je presentatie? Vind je het een hele uitdaging om je verhaal gestructureerd te brengen? En durven je toehoorders weleens indommelen tijdens je uiteenzetting? Dan is dit webinar echt iets voor jou!

Je ontdekt hoe je met je slides structuur brengt in je presentatie en wat de toegevoegde waarde is van een krachtig slidedesign. Je leert hoe je je slidedesignsoftware optimaal gebruikt, krijgt tonnen tips en tricks, en ervaart de kracht van overtuigende slides door middel van enkele voor-en-navoorbeelden. 

Programma

Als je dit webinar hebt gevolgd:

  • ken je het belang van een goede voorbereiding voor een gestructureerde presentatie
  • herken en gebruik je moeiteloos de belangrijkste elementen van basic slidedesign
  • speel je met de belangrijkste tools van slidedesignsoftware
  • maak je vlot een dynamische slideshow
Doelgroep

Deze webinar richt zich op beginnende en meer ervaren sprekers die hun verhaal met meer overtuiging en krachtige slides willen brengen.

Docent

Tom Daniëls, Ganbaru Presentations

Tom is professioneel presentatiecoach en kreeg zijn opleiding aan de School voor Presentatiecoaching in Nederland. Hij is opgeleid als kinesitherapeut en orthopedisch technicus en gaf meer dan twintig jaar productpresentaties en trainingen in de sector. Als coach en trainer inspireert hij met veel enthousiasme mensen die op zoek zijn naar die extra portie overtuigingskracht om zo hun boodschap onvergetelijk te maken.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo