Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Je team motiveren om het beste van zichzelf te geven

Hoe creëer ik een werkomgeving waarin medewerkers zelf gemotiveerd zijn om zich ten volle in te zetten voor hun job? Kom het te weten tijdens deze workshop op 29 oktober 2021.  

Wil jij een omgeving creëren waar medewerkers gemotiveerd zijn en zich 100% inzetten voor hun job? Onze aanpak als leidinggevende om medewerkers te motiveren tot hun beste prestatie is in de huidige omgeving van afwisselend kantoor- en thuiswerk nog belangrijker dan vroeger. Ontdek in deze workshop hoe jij als manager het verschil maakt.

Als eigenaar-ondernemer of manager in je bedrijf ben je van nature gemotiveerd om altijd het beste van jezelf te geven. Maar hoe krijg je je medewerkers gemotiveerd om hetzelfde te doen? En welke impact heb je vanuit je managerspositie naar je mensen toe?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de belangrijkste factoren die een rol spelen in de motivatie van je werknemers.

Je zal je relaties in kaart brengen en praktische technieken leren om elke individu te motiveren op basis van ideeën in Dale Carnegie’s boek “How to Win Friends & Influence People”. Tevens geeft onderzoek aan dat erkenning krijgen voor het geleverde werk één van de belangrijkste factoren is op iemands’ intrinsieke motivatie. Als afsluiter van de sessie leer je daarom hoe je op een krachtige en oprechte manier erkenning kan geven aan je werknemers.

Programma

Inhoud van deze opleiding:

  • Factoren die een rol spelen in de motivatie van je werknemers
  • Je relaties in kaart brengen en evalueren welke goed zijn/welke beter kunnen
  • 30 tips om je medewerking te verkrijgen van anderen
  • Techniek om op een impactvolle manier erkenning te geven  

Wat heb ik geleerd als ik naar buiten stap?

  • Praktische technieken om medewerking te verkrijgen van anderen
  • Manieren om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers te verhogen
  • Op een positieve en oprechte manier erkenning geven aan anderen
Doelgroep

Leidinggevende van alle niveaus

Docenten

Karin Ghysen, Managing Director, Dale Carnegie
Karin is zaakvoerder bij Dale Carnegie België en werkt samen met nationale en internationale klanten om hun leiders te ontwikkelen

Eline Schumacher, Performance Consultant, Dale Carnegie
Eline is performance consultant en haalt het beste uit mensen door hen te coachen in communicatie en relaties.  

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Coördinator Plato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.