Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Overheidsopdrachten als opportuniteit voor uw onderneming

Internationaal Ondernemen

Ontdek de voordelen van overheidsopdrachten voor jouw bedrijf en grijp deze zakelijke kansen met beide handen aan. De publieke markt barst van het potentieel en biedt talloze mogelijkheden voor groei en succes.

Onze praktische en hands-on opleiding dompelt je onder in de wereld van overheidsopdrachten. Leer de ins en outs van het aanbestedingsproces en ontdek hoe je jouw onderneming kunt positioneren voor succesvolle overheidsopdrachten. Haal het maximale rendement uit deze lucratieve markt en schrijf je vandaag nog in voor onze dynamische training. Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. 

Programma
  • Wat is een overheidsopdracht, waar vind ik nieuwe overheidsopdrachten, is de overheidsopdrachtenmarkt interessant voor mijn (KMO) onderneming?
  • Waar moet ik op letten als ik een bestek lees, waarin verschilt een publiek contract met een commerciële samenwerking.
  • Hoe verloopt het gunningstraject (bestek, offerte, onderhandeling, gunning, betwistingen).
  • Hoe verloopt de uitvoering van een overheidsopdracht (prijswijzigingen, onvoorziene omstandigheden, betalingstermijnen, gebreken, oplevering). 
Doelgroep en voorkennis

Aankopers, managers, bedrijfsjuristen, sales. 

We spelen in op de graag van voorkennis van de deelnemers: van mensen met weinig achtergrond tot mensen die dagelijks bezig zijn met overheidsopdrachten. We voorzien ruim de tijd om op detailvragen in te gaan.
 

Docent

Stefanie Stappers – senior associate – Monard Law
Stefanie Stappers is als advocaat actief binnen de praktijkgroepen commercieel en publiek recht. Ze focust op (publieke en commerciële) contracten en geschillen in diverse sectoren. Stefanie heeft een bijzondere affiniteit met IT en regelingen inzake intellectuele eigendom. Ze heeft ruime ervaring in de eventsector. Naast haar job als advocaat is Stefanie tevens actief als reserve-officier bij Defensie waar ze als juridisch adviseur het nieuwe Cyber Command ondersteunt. 

Thomas Christiaens – senior associate – Monard Law
Thomas Christiaens legt zich toe op het publiekrecht en heeft een bijzondere specialisatie in overheidsopdrachten, concessies en publiek-private samenwerking (PPS). In deze dossiers staat hij zowel overheden als private ondernemers bij. Hij heeft ruime ervaring in onder meer het schrijven van opdrachtdocumenten en besluitvorming, maar ook het verlenen van bijstand aan inschrijvers bij het opmaken van een offerte, algemene adviesverlening en het begeleiden van geschillen voor de burgerlijke rechtbanken en de Raad van State.
Thomas is tevens Substituut van het Bondsparket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren
Thema: Internationalisering

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Ontdek alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 410,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.