Skip to main content
Voka Opleiding

Time to re-invent your supply chain

Take the front-seat through 4 game changers in supply chain!

Volg deze opleiding en krijg nieuwe inzichten in de huidige supply chain en logistieke uitdagingen! Daarnaast krijg je ideeën omtrent de benodigde transformatie en de impact op jouw supply chain.

Jouw twee docenten hebben gezamelijk +50 jaar praktijkervaring in dit onderwerp! 

Supply chain is meer dan ooit het kloppende hart van elke industriële sector. De volgende jaren brengen fundamentele uitdagingen voor elk bedrijf en elke supply chain. Welke trends, uitdagingen en oplossingen zijn er om sterker uit deze transformatie te komen? 

Programma

Wanneer je deze les buiten wandelt heb je nieuwe inzichten in de huidige supply chain en logistieke uitdagingen. Daarnaast krijg je ideeën omtrent de benodigde transformatie en impact op jouw supply chain.

Doelgroep

Supply chain en logistieke professionals & managers

Geen specifieke voorkennis vereist

Docenten

Mark RABSAHL, Key Account Manager - DHL Express België

Mark heeft ondertussen al meer dan 25 jaar logistieke ervaring, waarvan de laatste 15 jaar bij DHL. Voor hij een vijftal jaar geleden bij DHL Express aan de slag ging in een commerciële functie, werkte hij bij DHL Supply Chain als Program Manager.  Deze combinatie van “terrein-ervaring” en het erkennen van de pijnpunten van de logistieke wereld vanuit een DHL-klant perspectief, maakt van Mark de geknipte persoon om de materie die in deze sessie besproken wordt, met jullie te delen. 

Carlo Baus, oprichter van Jatho en Associate Partner - Solvint

Carlo heeft gedurende 25 jaar ervaring opgebouwd binnen alle facetten van de E2E supply chain. Doorheen zijn loopbaan heeft hij verschillende globale managementfuncties uitgeoefend bij bedrijven zoals Kone, ZF en Bose. Sinds 2020 heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht en is hij Associate Partner geworden bij Solvint. Momenteel ondersteunt hij ondernemingen bij de optimalisatie van hun supply chain, aankoop en/of operations. Hierdoor heeft hij een unieke ervaring opgebouwd omtrent alle facetten van het supply chain gebeuren. Deze inzichten deelt hij graag met jullie tijdens deze opleiding.

vbk

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Amber Zentjens

Adviseur internationalisatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€ 225.00 excl. BTW

Voka niet-leden:
€ 340.00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder