Skip to main content
Voka Infosessie

Inspiratiesessie: Hoe creëer je een cultuur waarbij alle neuzen in dezelfde richting staan? - december

Tijdens deze inspiratiesessies krijg je een voorproevertje van het traject dat van start gaat begin 2023. We sturen je naar huis met een aantal praktische tools die je meteen kan toepassen binnen jouw eigen organisatie.

Kom erachter of dit traject iets voor jou is en schrijf je in voor de opleiding "alle neuzen in dezelfde richting".

De cultuur in een organisatie is moeilijk te benoemen, maar zit toch overal. Je voelt hem als je ergens binnen stapt.

Het zijn geschreven en ongeschreven regels die bepalen hoe je je hoort te gedragen. Niet alleen om ‘goed’ werk te leveren, maar ook om sociaal aanvaard te worden en om iets nieuws aan te brengen in de organisatie. Een organisatiecultuur bestaat ui de waarden van je organisatie en de waarden van alle medewerkers in je organisatie. 

Waarden sturen ons denken en handelen en liggen aan de basis voor motivatie. Samen met onze passies zijn waarden de sleutel tot energie en bezieling. Je eigen waarden realiseren in je werk, zorgt voor meer voldoening in je werk en het leven. 

Een organisatiecultuur waarbij alle neuzen in dezelfde richting staan. Waar het voor alle medewerkers helder is hoe ze kunnen bijdragen en goesting krijgen om bij te dragen aan de organisatie.

Maar hoe creëer je zo’n cultuur?

  1. Eerst brengen we de huidige cultuur in kaart en stellen we ons de vraag of we er tevreden mee zijn.
    Wat voor jouw bedrijf heel goed werkt, kan voor een ander bedrijf misschien helemaal niet werken.
  2. Zijn er verbeterpunten? 
  3. Waar willen we naartoe?
  4. En hoe krijg je nu een duidelijke focus voor elke medewerker in de organisatie zodat iedereen kan en wil bijdragen aan de doelen.

Is dit iets voor jou?

Schrijf dan hier in voor deze infosessie.

Ik vond de inspiratiesessie wel heel goed, ook voor mezelf vanuit de directie om te weten waar dit over gaat en zo richting kan geven, zonder de details te moeten kennen.” “Door deze inspiratiesessie te volgen kreeg ik dadelijk een goed beeld van de inhoud van het traject.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Leden: €170.00
Niet-leden: €305.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.