Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Bouw in één dag jouw eigen AI model uit

Jouw AI model in 1 dag uitbouwen? Dat kan! Artificiële Intelligentie is niet alleen een zaak van topspecialisten en experts, maar wordt steeds meer een onderdeel van alle systemen binnen zo goed als alle sectoren. Daarom is er een grote nood aan AI-practitioners, medewerkers met een brede kennis een noodzaak binnen de (Limburgse) ondernemerswereld. Dit hoeft geen proces van jaren te zijn, want wij bouwen op 1 dag jouw AI model uit van A tot Z. Meer weten? Lees dan zeker verder. 

Wat betekent Artificiële Intelligentie nu concreet? 

AI is de mogelijkheid van een machine om mensachtige vaardigheden te vertonen - zoals redeneren, leren, plannen en creativiteit. Sommige AI-technologieën bestaan al meer dan 50 jaar, maar vooruitgang in rekenkracht, de beschikbaarheid van een enorme hoeveelheid data en nieuwe algoritmes hebben de laatste jaren tot belangrijke doorbraken in AI geleid. 

Hoe klein- of grootschalig jouw stappen binnen AI zijn, het zorgt voor tal van voordelen voor jouw onderneming: AI wordt nu al veelvuldig ingezet voor het verhogen van de efficiëntie en het verbeteren van voorspellingen en klantrelaties. Het helpt ons om betere besluiten te nemen door de verwerking van grote hoeveelheden informatie in een korte tijd.

  • 1 Efficiëntie verhogen
  • 2 Betere voorspellingen
  • 3 Tijdbesparend
  • 4 Concretere inzichten

Waarom je hier vandaag nog op moet inzetten!

Artificiële intelligentie (AI) gaat van hype naar realiteit maar toch vormt het nemen van de eerste stappen vaak een drempel voor vele bedrijven. In deze cursus willen we die barrières slopen en iedereen praktisch aan de slag laten gaan met AI. Dankzij de verworven inzichten wordt artificiële intelligentie realiteit voor jou en kan je er nadien dadelijk mee aan de slag in jouw bedrijf. 

Programma

In deze opleiding bouwt ieder zijn of haar eigen beeldherkenning AI en zet je die online via een web applicatie. Via een hands-on aanpak lopen we stap voor stap doorheen alle fases om een AI model te trainen, en lichten we de onderliggende concepten toe wanneer we ze nodig hebben om ons model slimmer te maken. 

We beperken de slides tot het absolute minimum en steken vanaf ’s morgens direct de handen uit de mouwen. De code voor de opleiding is voor 99,9% uitgeschreven en gedocumenteerd, zodat iedereen zich kan concentreren op het begrijpen van de concepten en leren door experimenteren, los van enige programmeerkennis of -ervaring.

Er is uiteraard ook voldoende tijd voorzien om vragen te stellen en te oefenen.

Aan het einde van de opleiding tonen we het bredere plaatje van hoe je AI kan toepassen in je bedrijf en bereiden je voor om concrete, volgende stappen te nemen.

Doelgroep

De cursus richt zich tot iedereen die praktisch aan de slag wil gaan met AI.

Deze sessie vereist geen voorkennis in programmeren of AI. We voorzien wel voorbereidingsmateriaal (reken 1-3u) voor elke deelnemer.

Docent

Jan Van de Poel is oprichter van SeeMe.ai, en legt met passie uit hoe toepasbaar AI is.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7 uren

Thema: innovatie - subthema: artificiële intelligentie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.