Skip to main content
Voka Infosessie

Infosessie MBA Highlights 2023 - oktober

Is jouw bedrijf op zoek naar een manier om op een duurzame wijze te groeien en succesvol te zijn? En wil jij bovendien je managementvaardigheden bijschaven?Dan is het MBA Highlights-programma iets voor jou. MBA Highlights clusters het beste van de bestaande MBA-programma's in vijf 2-daagsen, onderbouwd door Solvay Brussels School of Economics & Management. Graag meer weten? Dat kan tijdens de infosessie op 06 oktober 2022.

Tijdens deze  infosessie vertellen we u meer over de academische benadering, het programma, de inhoud, testimonials en cases, alsook alle praktische info van MBA Highlights 2023.

Meer weten?

Kom gerust eens luisteren op deze infosessie en stel al je vragen. Voor een uitgebreid programma en de kalender van MBA Highlights 2023, klik hier. Indien u liever een individuele afspraak wenst, aarzel niet om contact op te nemen.

Hannah Baveco - hannah.baveco@voka.be of +32 11 56 02 53

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis. Graag wel op voorhand inschrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.