Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Update personeelszaken - vanaf september 2023 (Hasselt)

Human Resources

Als verantwoordelijke van het personeelsbeleid binnen jouw KMO is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op sociaaljuridisch en fiscaal gebied. Daarom bieden wij op maat gemaakte infosessies aan, speciaal ontworpen voor KMO's.

Onze gebalde infosessies bieden je de nodige kennis en inzichten om snel en effectief om te gaan met veranderingen in de wetgeving. Of het nu gaat om nieuwe sociaaljuridische regels, fiscale maatregelen of aangekondigde hervormingen, wij zorgen ervoor dat je tijdig op de hoogte bent.

Tijdens de sessies behandelen we relevante onderwerpen die specifiek van toepassing zijn op KMO's. Denk hierbij aan thema's als arbeidscontracten, loonbeleid, socialezekerheidsbijdragen, belastingen en andere sociaaljuridische en fiscale vraagstukken die een directe impact hebben op jouw onderneming.

Blijf op de hoogte en zorg ervoor dat jouw KMO altijd klaar is voor veranderingen op sociaaljuridisch en fiscaal gebied. Schrijf je in voor onze op maat gemaakte infosessies en blijf vooroplopen in jouw vakgebied.

Programma

Tijdens deze opleidingsreeks - in samenwerking met SD Worx en aangeboden op 3 locaties - komen alle aspecten van personeelsbeleid aan bod. In het eerste luik wordt telkens ingespeeld op de sociaaljuridische actualiteiten. In een tweede luik komen op vraag van de deelnemers onderwerpen aan bod over personeel.

Wat?

  • Te verwachten en gepubliceerde sociaaljuridische actualiteit, sociale zekerheid, rechtspraak en fiscaliteit
Doelgroep
  • Essentieel overzicht voor wie hr een onderdeel van het takenpakket is
  • Een basiskennis van het sociaal recht is voldoende
Docent

Mieke Celis, juridisch adviseur bij SD Worx, een juriste met jarenlange ervaring in personeelszaken in de KMO.

SD Worx

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal lesuren: 10 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

SD Worx
Ilgatlaan 19
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 670,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 725,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?