Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf september 2023

Human Resources

Als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid en fiscaliteit. Daarom bieden wij maandelijkse infosessies aan om jou up-to-date te houden.

Tijdens deze infosessies behandelen we de recente ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en fiscaliteit. Onze experts zullen de complexe materie op een heldere en praktische manier uitleggen, zodat je de informatie direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Of het nu gaat om nieuwe regelgeving rond arbeidscontracten, wijzigingen in socialezekerheidsbijdragen of fiscale verplichtingen, wij zorgen ervoor dat je alle relevante informatie krijgt die je nodig hebt. Je krijgt inzicht in de impact van deze wijzigingen op je personeelsbeleid en je krijgt praktische tips om ermee om te gaan.

Blijf up-to-date en verzeker jezelf ervan dat je als personeelsverantwoordelijke goed geïnformeerd bent over de laatste ontwikkelingen in de arbeidswetgeving, sociale zekerheid en fiscaliteit. Schrijf je vandaag nog in voor onze maandelijkse infosessies en blijf een expert in je vakgebied.

Programma

Tijdens deze infosessies van twee uur krijg je een duidelijk zicht op:

  • relevante aspecten uit de arbeidswetgeving (zowel inhoud, voorgeschiedenis als context) 
  • wijzigingen in de sociale zekerheid 
  • nieuwigheden op het vlak van fiscaliteit

Op basis van deze info kun je perfect de impact van de beslissingen die je neemt in je job inschatten.

Doelgroep

Personeelsverantwoordelijken en medewerkers van personeelsdiensten van grote bedrijven.

Docent

Annelies Mattheus - Consultant Legal Training bij SD WORX

Annelies is afgestudeerd in de richting Human Resources. In haar opleiding heeft zij zowel kennis mogen maken met de softe als de harde kant van HR.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal lesuren: 20 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 2200,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 2350,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan

Hulp nodig?