Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Talentmanager: Opleiden is het nieuwe rekruteren

Human Resources

Ontdek de kracht van talentmanagement in de moderne zakelijke wereld met onze opleiding "Talentmanager: Opleiden is het nieuwe rekruteren". Leer de strategische waarde van opleiding en ontwikkeling kennen en ontdek hoe je talent kunt aantrekken en behouden door middel van effectieve leerprogramma's. Vergroot de vaardigheden en capaciteiten van je werknemers en versterk je organisatie. Schrijf je in en word een meester in talentmanagement!

Na het voltooien van de opleiding "Talentmanager: Opleiden is het nieuwe rekruteren" zal je als deelnemer de volgende vaardigheden en kennis hebben verworven:

  • Inzicht in talentmanagement: Je krijgt een dieper inzicht in het belang van opleiding en ontwikkeling in talentmanagement en hoe dit bijdraagt aan het aantrekken en behouden van talent binnen een organisatie.
  • Ontwerp en implementatie van leerprogramma's: Je bent in staat om effectieve leerprogramma's te ontwerpen en implementeren die zijn afgestemd op de behoeften van je werknemers en organisatie. Je leert hoe je leerdoelen kan formuleren, leermiddelen kan selecteren en evaluatiemechanismen kan opzetten.
  • Evaluatie en optimalisatie: Je leert hoe je de impact van leerprogramma's kan evalueren en meten, zodat je de effectiviteit ervan kan beoordelen. Je ontdekt ook hoe je leerprogramma's kan optimaliseren op basis van de verkregen gegevens om de prestaties en betrokkenheid van werknemers te verbeteren.

Kortom, na het voltooien van deze opleiding ben je uitgerust met de kennis en vaardigheden om een effectieve talentmanager te zijn die opleiding en ontwikkeling als strategie kan inzetten om talent aan te trekken, te behouden en de prestaties van werknemers te verbeteren.

Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Talentmanager: Opleiden is het nieuwe rekruteren, op 18/04/2024
In deze module staat talentmanagement centraal, met de nadruk op het belang van opleiding en ontwikkeling als strategie om talent aan te trekken en te behouden. Deelnemers leren hoe ze effectieve leerprogramma's kunnen ontwerpen en implementeren. 

Doelgroep en voorkennis
  • HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.