Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Organisatie (re)design: Organisatietransformatie theorie naar praktijk

Human Resources

Ontdek de kracht van organisatietransformatie met de opleiding "Organisatie (re)design: Organisatietransformatie theorie naar praktijk". Leer de theoretische concepten en praktische benaderingen die nodig zijn om organisaties effectiever en efficiënter te maken. Ontwikkel inzicht in diverse modellen en benaderingen voor organisatieontwerp en -transformatie. Schrijf je in en zet de theorie om in praktijk, en bereid je voor op het leiden van succesvolle organisatietransformaties. Zo vergroot je je carrièrekansen met waardevolle vaardigheden.

Als deelnemer aan de opleiding "Organisatie (re)design: Organisatietransformatie theorie naar praktijk" zal je een aantal belangrijke vaardigheden en kennis verwerven. Je leert:

  • Hoe je organisaties kunt analyseren en evalueren op basis van hun structuur, processen en systemen.
  • Verschillende modellen en benaderingen van organisatieontwerp en -transformatie te begrijpen en toe te passen.
  • Hoe je strategische doelen kunt vertalen naar effectieve organisatiestructuren.
  • Veranderingsprocessen te managen en weerstand tegen verandering te overwinnen.
  • Praktische tools en technieken voor organisatieontwerp en -transformatie toe te passen.
  • De impact van technologie en digitale transformatie op organisaties te begrijpen en ermee om te gaan.

Kortom, na het voltooien van de opleiding heb je een goed begrip van organisatieontwerp en -transformatie, en beschik je over de vaardigheden om deze kennis toe te passen in de praktijk. Je bent in staat om organisaties effectiever te ontwerpen en te transformeren, en veranderingen succesvol te leiden.

Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Organisatie (re)design: Organisatietransformatie theorie naar praktijk, op 13/06/2024
Deze module behandelt theorie en praktijk van organisatieontwerp en -transformatie. Deelnemers krijgen inzicht in verschillende modellen en benaderingen 

Doelgroep en voorkennis
  • HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Ontdek alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.