Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Operationeel uitvoerder: zorg voor efficiënte processen

Human Resources

Ontdek de kracht van efficiënte HR-processen met onze opleiding "Operationeel Uitvoerder: Zorg voor Efficiënte Processen". Leer hoe je operationele processen binnen de HR-afdeling kunt verbeteren en optimaliseren. Ontdek strategieën om HR-processen te stroomlijnen, automatiseren en efficiënter te maken, waardoor je waarde toevoegt aan jouw organisatie. Schrijf je nu in en versterk je vaardigheden als operationeel uitvoerder!

Als deelnemer aan deze opleiding zal je de volgende vaardigheden en kennis verwerven:

  • Inzicht in HR-processen: Je ontwikkeld een diepgaand begrip van verschillende HR-processen en hun impact op de organisatie. Je leert hoe je processen kunt analyseren en identificeren waar verbeteringen mogelijk zijn.
  • Optimalisatievaardigheden: Je leert hoe je HR-processen kunt stroomlijnen en optimaliseren door middel van technieken zoals Lean Six Sigma, procesanalyse en continue verbetering. Je zou in staat zijn om verspillingen te identificeren en efficiëntere workflows te ontwerpen.
  • Technologie en automatisering: Je doet kennis op van HR-software, digitalisering en automatisering van processen. Je leert hoe je technologische tools kunt gebruiken om routinetaken te automatiseren, gegevens te analyseren en rapportages te genereren.
  • Waardebepaling: Je bent in staat om de waarde van HR-processen te meten en te kwantificeren door middel van relevante KPI's. Je leert hoe je de impact van efficiënte processen op de organisatie kunt aantonen en strategieën kunt ontwikkelen om de HR-afdeling als een waardevolle partner te positioneren.

Kortom, na het voltooien van deze opleiding heb je de nodige kennis, vaardigheden en tools hebben om operationele HR-processen te optimaliseren.

Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Operationeel uitvoerder: zorg voor efficiënte processen, op 23/05/2024
Deze module richt zich op het optimaliseren van operationele processen binnen HR en het zorgen voor efficiëntie. Deelnemers leren hoe ze HR-processen kunnen stroomlijnen, automatiseren en verbeteren om waarde toe te voegen aan de organisatie. 

Doelgroep en voorkennis
  • HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.