Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Leiderschap 2.0: Intergenerationeel leidinggeven of leidinggeven anno 2035

Human Resources

Deze opleiding richt zich op leiderschapsvaardigheden voor de moderne tijd, met een specifieke focus op intergenerationeel leidinggeven en de toekomst van leiderschap in 2035. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe benaderingen te verkennen en inzicht te krijgen in de behoeften van diverse generaties in de werkomgeving. Zo word je een visionaire leider die klaar is voor de uitdagingen van de snel veranderende zakelijke wereld. Schrijf je in en verrijk je leiderschapspotentieel!

Als deelnemer aan deze opleiding zal je verschillende belangrijke leerresultaten behalen:

  • Je zal een diepgaand begrip hebben van de verschillende generaties op de werkplek en hoe je effectief met elk van hen kunt communiceren en leidinggeven.
  • Je verwerft de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een inclusieve werkomgeving te creëren, waarin alle generaties zich gewaardeerd en betrokken voelen.
  • Daarnaast ben je in staat om vooruit te kijken en je leiderschapsvaardigheden aan te passen aan de toekomstige trends en veranderingen in het bedrijfsleven.
  • Je zal in staat zijn om je aan te passen aan de verwachtingen en eisen van de arbeidsmarkt in 2035 en een leiderschapsstijl te ontwikkelen die effectief is in de snel evoluerende werkomgeving.

Als deelnemer aan deze opleiding heb je het vertrouwen en de kennis hebben om een inspirerende en effectieve leider te zijn, die in staat is om te navigeren door generatieverschillen en de uitdagingen van de toekomstige arbeidsmarkt aan te gaan.

Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Leiderschap 2.0: Intergenerationeel leidinggeven of leidinggeven anno 2035, op 28/03/2024
Deze module behandelt leiderschapsvaardigheden voor de moderne tijd, met specifieke aandacht voor intergenerationeel leidinggeven en de toekomst van leiderschap in 2035. Deelnemers verkennen nieuwe benaderingen en krijgen inzicht in de behoeften van diverse generaties. 

Doelgroep en voorkennis
  • HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.