Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Changemanager: The human side of change

Human Resources

Ontdek "Changemanager: The human side of change" - dé opleiding voor het effectief managen van veranderingen en het begrijpen van de menselijke dynamiek erachter. Leer hoe je veranderingen doelgericht plant, implementeert en beheert, met speciale nadruk op het betrekken, motiveren en ondersteunen van je medewerkers.

Deze opleiding biedt theoretische concepten, best practices en praktische tools die direct toepasbaar zijn in verschillende organisatorische contexten. Word een expert in verandermanagement en zet de mens centraal in elke verandering die je leidt.

Als deelnemer aan de opleiding "Changemanager: The human side of change" zal je de volgende belangrijke aspecten hebben geleerd:

  • Inzicht in veranderingsprocessen: Je zal een diepgaand begrip hebben van de verschillende fasen van verandering en de complexe dynamiek die zich voordoet tijdens veranderingsprocessen. Je bent bekend met verschillende verandermodellen en -theorieën en in staat om deze toe te passen bij het analyseren en plannen van veranderingen binnen je organisatie.
  • Vaardigheden om medewerkers te betrekken en motiveren: inzichten over welke vaardigheden er zijn om medewerkers te betrekken.
Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Changemanager: The human side of change, op 07/03/2024
De focus van deze module ligt op het managen van veranderingen in organisaties en het begrijpen van de menselijke aspecten ervan. Deelnemers leren hoe ze medewerkers kunnen betrekken, motiveren en ondersteunen tijdens veranderingsprocessen. 

Doelgroep en voorkennis

-    HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
-    Minimaal 5 jaar werkervaring

Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Ontdek alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.