Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass People x Organisation: Businesspartner: Begrijp je business in de markt

Human Resources

Transformeer jezelf tot een krachtige strategische HR-partner met de inspirerende masterclass "Businesspartner: Begrijp je business in de markt". Deze opleiding is speciaal ontworpen om jou de vaardigheden en kennis aan te reiken die nodig zijn om een essentiële rol te vervullen binnen jouw organisatie als strategische HR-partner. Ontdek hoe je een diepgaand begrip ontwikkelt van de bedrijfscontext en de markt waarin jouw organisatie opereert, waardoor je in staat bent om effectieve en doelgerichte strategieën te implementeren.

Tijdens deze boeiende opleiding zal je een grondig inzicht verwerven in de interne en externe factoren die van invloed zijn op jouw organisatie. Je zal kennis opdoen over de doelstellingen, strategieën en bedrijfsmodellen, waardoor je een holistisch beeld krijgt van de bedrijfscontext. Daarnaast zal je de externe omgeving verkennen, waarbij je inzicht verwerft in markttrends, concurrentie, regelgeving en technologische ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op jouw organisatie.

Een belangrijk aspect van deze opleiding is het vermogen om waarde toe te voegen als strategische HR-partner. Je zal leren hoe je HR-strategieën en -initiatieven kan afstemmen op de bredere bedrijfsdoelstellingen en de externe omgeving. Door een diepgaand begrip te hebben van de bedrijfscontext en de markt, zal je in staat zijn om doelgerichte beslissingen te nemen en proactief bij te dragen aan het succes van jouw organisatie.

Bovendien zal je tijdens deze opleiding leren hoe je effectief kan communiceren met het senior management en andere belanghebbenden. Het versterken van je communicatievaardigheden stelt je in staat om je rol als strategische partner te versterken en om jouw ideeën en aanbevelingen overtuigend over te brengen. Je zal leren hoe je draagvlak creëert, betrokkenheid stimuleert en samenwerkt met verschillende stakeholders om strategische doelen te bereiken.

Programma

Dag 1: Kick-off, op 09/11/2023
Lumina: persoonlijke profielschets (sterktes & groeipotentieel) 
Tijdens deze module krijgen de deelnemers inzicht in hun persoonlijke profielschets aan de hand van Lumina, een methode om sterke punten en groeipotentieel te identificeren. Het is een kennismaking en introductie tot de masterclass. 

Dag 2: Module 2: Businesspartner: Begrijp je business in de markt, op 18/01/2024
In deze module ligt de nadruk op het begrijpen van de bedrijfscontext en de markt waarin een organisatie opereert. Deelnemers leren hoe ze waarde kunnen toevoegen als strategische HR-partner door kennis van de business en de externe omgeving. 

Doelgroep en voorkennis
  • HR professionals, eigenaar & ondernemers, directie & management 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
Docent

Fabienne Vanwynsberghe | Adviseur Strategy, Transformatie & Human Capital

Fabienne Vanwynsberghe is een ervaren adviseur en consultant gespecialiseerd in Strategy, Transformatie en Human Capital. Met haar diepgaande kennis en expertise levert ze waardevolle bijdragen aan organisaties van diverse omvang en sectoren. Haar filosofie van "happy people - happy profit" vormt de basis van haar aanpak, waarbij ze focust op het creëren van een gedijende werkomgeving en duurzaam succes op lange termijn.

Met expertise in Agile Workforce Design en strategische personeelsplanning helpt Fabienne organisaties om flexibel te reageren op veranderingen en talent voor cruciale posities te ontwikkelen. Daarnaast deelt ze haar kennis en inzichten in masterclasses over People & Organisation, waar professionals praktische tools en strategieën kunnen verkrijgen voor het versterken van organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling en effectief talentmanagement.

Ontdek Fabienne's expertise en verbeter jouw begrip van Human Capital en Organisatieontwikkeling.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 14 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 990,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1490,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.