Skip to main content
Voka Opleiding

Van medewerker tot leidinggevende

Human Resources

Wie voor het eerst een leidinggevende functie krijgt, zit soms in een ongemakkelijke situatie. Tijdens deze opleiding krijg je praktische handvaten voor duurzaam leiderschap.

Leiding geven wil heel wat meer zeggen dan de beste van je team zijn. Jijzelf én jouw medewerkers moeten wennen aan jouw nieuwe rol als leidinggevende. Er wordt van je verwacht dat je deze probleemloos invult terwijl het vertrouwde klankbord van de collega’s verdwenen is. Je moet als leidinggevende beslissingen nemen met, maar vaak ook zonder je medewerkers en in extremis ook tegen hun verwachtingen in.

Dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak, want de realiteit leert dat de stap allesbehalve evident is. Reden te meer om deze opleiding te volgen:

  • ze is heel pragmatisch en snel toepasbaar

  • met grote mate van interactie

  • docent Kristien Rogier is sinds 2005 succesvol in de planning van meerdere Voka kamers

Bereid je degelijk voor op je nieuwe rol: een eerste indruk maak je geen twee keer. Schrijf je daarom nu in voor deze opleiding.

Programma

Dag 1

  • Herkennen, inleven en succesvol verbinding maken met verschillende gedragsstijlen (Insights Discovery)

Dag 2

  • Resultaat gericht  en overtuigend communiceren en aansturen
  • Erkennen en ontplooien van de talenten binnen het team
  • Kernkwadranten
  • Loslaten en delegeren

Dag 3

  • Motiveren
  • Effectief feedback geven
Doelgroep

Je bent recent leidinggevende geworden en wilt je goed voorbereiden op je nieuwe rol of je bent al een tijdje leidinggevenden en wilt jouw leidinggevende vaardigheden aanscherpen. Dan is deze workshop een goede tijdsinvestering.

Docent

Kristien Rogier is de gepassioneerde bezielster en zaakvoerster van In.pa.re. | empowering passionate leaders to success. 
Haar passie bestaat er in mensen professioneel in hun kracht te zetten, waarbij leiderschap nemen en geven centraal staat.
Haar thema’s: leiding geven, communicatie, teamontwikkeling, timemanagement, stress-en burnout preventie, …
Haar doelgroep: mensen en teams die actief aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken om succesvol te zijn in hun professionele loopbaan.
Zij haalt haar kennis en expertise uit een meer dan 20 jaar lange werkervaring binnen de KMO, een 11-jaar durende commerciële en management carrière bij een Amerikaanse multinational en ondertussen ruim 20 jaar ervaring als professioneel trainer, personal  en executive coach, stress en burn-out coach en carrièrecoach/loopbaanbegeleider.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 21 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 1450,00 excl. btw

Niet-leden:
€2180,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?