Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Employer branding om de juiste mensen aan te trekken

Human Resources

Het aantrekken van de juiste medewerkers kan een uitdaging zijn voor veel bedrijven. Een effectieve manier om dit aan te pakken is door te werken aan je werkgeversimago, ook wel bekend als employer branding. Als bedrijf wil je een positief en aantrekkelijk imago neerzetten om talent aan te trekken en te behouden. Deze opleiding biedt je de nodige kennis en tools om een duurzaam werkgeversimago op te bouwen. We zullen je voorzien van een theoretisch kader dat wordt ondersteund door hedendaagse voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast krijg je een handleiding waarmee je jouw werkgeversidentiteit in kaart kunt brengen.

Vanuit deze basis kun je vervolgens werken aan het ontwikkelen van een employer brand dat een authentiek en overtuigend verhaal vertelt. Kandidaten zullen hierdoor een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten wanneer ze bij jouw bedrijf komen werken.

Door een sterke werkgeversidentiteit en employer brand te creëren, zal je in staat zijn om sneller de juiste mensen aan te trekken die passen bij jouw organisatie. Investeer in het opbouwen van een duidelijke identiteit als werkgever en vergroot je kansen om talentvolle medewerkers aan te trekken. Schrijf je in voor deze opleiding en begin vandaag nog met het versterken van je werkgeversimago.

Programma
  • Intro en kennismaking 
  • Een blik op employer branding – wat is het (niet)?
  • Hoe breng ik mijn employee value proposition in kaart?
  • Hoe pimp ik mijn candidate experience?
Doelgroep

HR, marketing of communicatie enthousiastelingen
Leidinggevenden op elk niveau
Geen voorkennis vereist

Docent

Jonas Heuts heeft 12 jaar in de sportsector gewerkt en dus mag je af en toe een geestige, spitsvondige of vreemde sportmetafoor verwachten. Sinds 2017 is hij employer marketing expert bij Insilencio en sinds begin 2021 ook managing partner. Vanuit zijn passie om mee te bouwen aan een wereld vol droomwerkgevers, wisselt hij elke dag boeiende ideeën en inzichten uit met KMO’s, social profit organisaties en grote bedrijven. De rode draad is telkens dezelfde: duurzaam succes van je organisatie begint bij je eigen medewerkers.

Jonas Heuts is een bijzonder boeiende spreker die theorie en praktijk perfect weet af te wisselen. Dit was één van de meest boeiende opleidingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7,5 uren
Thema: Personeelsmanagement

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Thor Central
Thor Park 8000
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.