Skip to main content
Voka Opleiding

Employer branding om de juiste mensen aan te trekken

Medewerkers zoeken, maar niet vinden. Het is een bijzonder hot topic, want voor veel bedrijven is het steeds moeilijker om op het juiste moment de juiste medewerkers aan te trekken. Dan moet je je imago als bedrijf opkrikken. Maar hoe begin je daar nu aan? Een werkgeversimago neerzetten dat duurzaam is?

In deze opleiding krijg je een theoretisch kader aangereikt met hedendaagse voorbeelden vanuit de praktijk. Een handleiding als het ware om jouw werkgeversidentiteit in kaart te brengen. Van daaruit ontwikkel je een employer brand dat een authentiek, maar meteen ook een overtuigend verhaal vertelt, zodat kandidaten perfect weten wat ze kunnen verwachten. En wat niet.

Programma
  • Intro en kennismaking 
  • Een blik op employer branding – wat is het (niet)?
  • Hoe breng ik mijn employee value proposition in kaart?
  • Hoe pimp ik mijn candidate experience?
     
Doelgroep

HR, marketing of communicatie enthousiastelingen
Leidinggevenden op elk niveau
Geen voorkennis vereist
 

Docent

Jonas Heuts heeft 12 jaar in de sportsector gewerkt en dus mag je af en toe een geestige, spitsvondige of vreemde sportmetafoor verwachten. Sinds 2017 is hij employer marketing expert bij Insilencio en sinds begin 2021 ook managing partner. Vanuit zijn passie om mee te bouwen aan een wereld vol droomwerkgevers, wisselt hij elke dag boeiende ideeën en inzichten uit met KMO’s, social profit organisaties en grote bedrijven. De rode draad is telkens dezelfde: duurzaam succes van je organisatie begint bij je eigen medewerkers.

Vroegboekkorting

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7,5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 340,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 600,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder