Skip to main content
Map

Haal het maximum uit je internationale sales!

Stel KPI's en leer het salesproces volgen in realtime tijdens het bedrijfsbezoek op 27 september 2021!

Uitdaging: Hoe haal je het maximale uit je internationale sales? Met een wereldwijde distributie en verkoop is het niet altijd eenvoudig het overzicht te bewaren, alles op te volgen en ervoor te zorgen dat de kwaliteit in alle markten gewaarborgd is.

Oplossing: Een strategische aanpak waarin je een sterke relatie uitbouwt met je distributeurs en duidelijke doelstellingen oplegt. Bovendien is het vandaag perfect mogelijk om alle productinfo digitaal te delen met je partners en je salesproces wereldwijd in realtime op te volgen.

BezoekKreon is een internationale en innovatieve producent van architecturale verlichtingsconcepten en plafonds. Al hun designs weerspiegelen de bedrijfsfilosofie van puurheid en eenvoud. Hun internationale sales volgen ze op via het digitaal platform Showpad.

Expert:

  • Philippe Van Doormaal, Global Marketing-communication director bij Kreon
  • Locatie: Kreon nv, Industrieweg Noord 1152 - 3660 Oudsbergen

kreon

LAB International Development

Deze workshop maakt onderdeel uit van LAB International Development. Tijdens dit LAB focussen we op 5 actuele uitdagingen voor internationale ondernemingen. We bieden oplossingen via een mix van expertise, klankbord, praktijkcases en analyses op maat van jouw bedrijf. 

Graag meer weten? Neem dan zeker hier een kijkje! 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Kreon nv
Industrieweg Noord 1152
3660 Oudsbergen

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 200,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 250,00 excl. btw 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.