Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Binden van je key-management

Familiebedrijven

Steeds meer bedrijven zoeken naar effectieve manieren om hun management en essentiële medewerkers op een duurzame manier te binden. Financiële prikkels alleen, zoals bonussen, blijken vaak niet voldoende om betrokkenheid te creëren. In deze boeiende sessie gaan we dieper in op hoe eigenaren-ondernemers vanuit fiscaal, financieel en juridisch oogpunt een incentiveplan kunnen opzetten. Het doel is om het management te laten participeren in het bedrijf, zonder dat de eigenaar aan zeggenschap hoeft in te boeten. Daarnaast zullen we ook de concepten van managementbuy-out en managementbuy-in bespreken.

Tijdens deze opleiding richten we ons op verschillende methoden om leidinggevenden en sleutelfiguren binnen je organisatie te stimuleren. Dit kan variëren van het toekennen van bonussen tot het betrekken van hen bij de onderneming. We zullen graag de mogelijkheden met betrekking tot incentiveregelingen toelichten, evenals de juridische en fiscale aandachtspunten die daarbij komen kijken.

Met onze SEO-geoptimaliseerde opleiding voorzien we je van waardevolle kennis en inzichten, zodat je in staat bent om op een doordachte manier je management te motiveren en te laten participeren in het bedrijf. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de strategieën en beste praktijken voor het opzetten van een effectief incentiveplan dat jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen.

Programma

Tijdens deze opleiding komen de volgende topics aan bod:

  • Rechtstreekse aandelenparticipaties
  • Aandelenparticipaties middels een SPV
  • Optieplannen
Doelgroep

Deze opleiding richt zich op volgende functieprofielen:

  • Eigenaars-Ondernemers
  • Familiale aandeelhouders en bedrijfsleiders, hun opvolgers, en hun naaste adviseurs
  • Key management (CEO/CFO etc.)

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Docent

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren
Thema: Bedrijfsstrategie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 305,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.