Skip to main content

Energiemanagement: Boost je productiviteit met de grote broer van Timemanagement

Wil je je tijd productief indelen zonder al te veel energie te verspillen? Tijdens deze workshop ontdek je hoe het beter kan en leer je hoe je je persoonlijke productiviteit duurzaam kan verhogen. Na deze opleiding weet je de eindige hoeveelheid energie die je dagelijks ter beschikking hebt optimaal te benutten.

Je maakt kennis met het wat en waarom van energiemanagement, en het verband met je bioritme. Daarnaast krijg je inzicht in de samenstelling van je persoonlijke energie, en hoe je die verschillende componenten kan beïnvloeden om zo je productiviteit naar een nieuw niveau te tillen.
 

Programma

- Inleiding: kennismaking, en introductie van de energie management methodiek
- Aanpak voor het verhogen van je energieniveau en een optimale inzet doorheen de dag
- Hoe energie management en time management optimaal combineren
- Afsluiting: samenvatting van de training, en bonus ‘insider hacks voor uitzonderlijke persoonlijke productiviteit’

Ongeveer 1 maand na de opleiding, volgt nog een individuele coaching met de docent om de toepassing van de geleerde technieken te bespreken. Deze coaching gebeurt virtueel.

Doelgroep

Ben je erop uit om je persoonlijke productiviteit op een duurzame manier te verhogen? Wil je een sterkere greep krijgen op het behalen van je doelstellingen, om zo een grotere impact te maken op je werk en thuis? Dan is deze opleiding voor jou! Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig, enkel een gezonde nieuwsgierigheid naar innovatieve methodes om je dagen efficiënter te benutten, zonder daarbij je welzijn uit het oog te verliezen.

Docent

Michael Houben, oprichter & CEO van MACH 8.

Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij focust zich hierbij op het ontwikkelen van excellente teams, via de innovatieve MOMENTUM methode en inspirerende trainingen voor teamleden en teamleaders. Michael heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 450,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo