Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Infosessie: Waterstof

Het hele waterstofverhaal: wat is het wel en wat is het niet? - Troeven en opportuniteiten van waterstof in Vlaanderen.

Je leest/hoort haast elke dag over waterstof in de media: zou het na decennia beloftes en enkele hypes dan nu toch gaan gebeuren?!

De sterke belangstelling voor waterstof is deze keer ingegeven door een aantal structurele ‘driving forces’: het klimaat, de energievoorzieningszekerheid, ambitieuze roadmaps van bedrijven en sterke strategieën van overheden.  

Wil je hier graag meer over weten? 

Schrijf je hier in

 

Duurzaam ondernemen met waterstof

 

Programma

De sessie start met de basis-eigenschappen van waterstof en gaat al snel in op de brede waaier van productie- en transportmogelijkheden tot en met allerhande toepassingsgebieden. Via de diverse kleuren van waterstof komen we ook bij de technisch-economische haalbaarheid van waterstof voor de verschillende toepassingsgebieden. Natuurlijk ontbreken veiligheid en regelgeving van waterstof niet. Tot slot wordt ingegaan op de unieke positie die Vlaamse technologie-bedrijven hebben in de ontwikkeling van waterstof en de implementatie ervan. 

Kortom: na deze sessie kunt u uw eigen mogelijkheden rond waterstof in kaart brengen en kunt u het waterstofnieuws dat overmorgen weer in de media komt, goed kunnen interpreteren. 

Doelgroep

-    Technisch-economische functies binnen bedrijven
-    Geen voorkennis vereist
 

Docent

Tom Verlinden, Projectmanager bij WaterstofNet

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2.5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€ 170.00 excl. BTW

Voka niet-leden:
€ 305.00 excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.