Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Milieuactualiteiten: bezoek Bionerga

Duurzaam Ondernemen

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten?
Volg dan onze maandelijkse infosessies. 

Tijdens deze  sessie ontdek je alles de afvalverwerking ter plaatse bij Bionerga. Kruis alvast 14/06/2023 aan in je agenda.

Bionerga nv staat in voor de afvalverwerking afkomstig van de provincie Limburg en de stad Diest. Bionerga nv beheert één verbrandingsinstallatie (Houthalen) en vijf composteerinstallaties ( Bilzen, Houthalen, Maasmechelen, Pelt en Sint-Truiden). Jaarlijks wordt meer dan 120.000 ton huishoudelijk restafval en grof vuil en meer dan 150.000 ton organisch afval ingezameld bij de Limburgse inwoners.Deze enorme hoeveelheid afval moet verwerkt worden. Tijdens het bezoek krijgen we meer inzichten in de afvalproblematiek.
 

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Philip Peeters, Bionerga

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Thema: duurzaamheid

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

​ KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg-opleidingen

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Adres

Bionerga
Kringloopstraat 1
3630 Maasmechelen

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?