Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Milieuactualiteiten 2023: volledige reeks

Milieu

Wil jij als milieucoördinator of preventieadviseur altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieu, preventie en veiligheid? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Kom maandelijks naar onze informatieve sessies en krijg een diepgaand inzicht in de nieuwste trends en juridische updates. Bovendien staat er ook een inspirerend bedrijfsbezoek bij Bionerga op het programma.

Tussen januari en december 2023 bieden we opnieuw 10 compacte infosessies aan, waarbij elk sessie een specifiek milieuthema belicht. Door je in te schrijven voor de volledige reeks, voldoe je tevens aan de 30 uur verplichte bijscholing voor milieucoördinatoren. Mis deze waardevolle kans niet om jouw kennis te vergroten en blijf een stap voor op de laatste ontwikkelingen.

Vind hier een volledig overzicht van de 10 milieuactualiteiten

Heb je interesse in alle onderwerpen?

Schrijf je dan in voor de volledige reeks milieuactualiteiten. Tot en met maart is het nog steeds voordeliger om een abonnement te nemen dan je voor de overige sessies apart in te schrijven. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 30 uren
Thema: Duurzaamheid

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

 

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 1515,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 2120,00 excl. btw

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
Erkenningsnummer KMO-portefeuille: DV.O105507

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?