Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Milieuactualiteiten: Help ik heb Pfos in mijn omgeving?!

Duurzaam Ondernemen

Wil jij altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieu? Dan zijn onze maandelijkse infosessies precies wat je nodig hebt. Tijdens deze dynamische sessie krijg je alle ins en outs over het onderwerp "Pfos". Ontdek wat Pfos precies is, leer hoe je producten met Pfos kunt gebruiken en ontdek de juiste omgang ermee.

Tijdens onze opleidingssessie bieden we een diepgaande kennis over Pfos, het gebruik van Pfos bevattende producten en hoe hiermee op een veilige en milieuvriendelijke manier om te gaan. We behandelen de recente ontwikkelingen en regelgeving, en bieden praktische richtlijnen en tips om de risico's van Pfos te minimaliseren. Blijf vooroplopen in milieubescherming, samen dragen we bij aan een duurzame toekomst en een veiligere omgeving. 

Programma

Meer info volgt.

Doelgroep

Milieucoördinatoren

Docent

Meer info volgt.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren
Thema: duurzaamheid

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

​ KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg-opleidingen

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

Thor Central
Thor Park 8000
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?