Skip to main content
Voka Opleiding

Communiceren als duurzame organisatie: interne communicatie

Duurzaam ondernemen brengt tal van voordelen met zich mee: betere economische prestaties, grotere veerkracht, trotse werknemers, meer spontane sollicitaties, …. De shift naar duurzaam ondernemen heeft ook een impact op je eigen mensen. Ze leren nieuwe productieprocessen toepassen, ze proberen te begrijpen waarom iets op die manier gedaan wordt, ze stappen in een fietsleaseprogramma, … Hoe communiceer je hierover best met je werknemers? Hoe creëer je intern het maximale draagvlak, een onmisbare factor voor duurzaam en impactvol ondernemen?

In deze opleiding leer je hoe je efficiënt intern communiceert over de duurzaamheidsacties die je bedrijf realiseert of gaat realiseren.

Programma
  • Inleiding over het belang van duurzaamheidscommunicatie
  • Tips & tricks voor communicatie die de stimulerende kracht van duurzaamheid strategisch inzet voor interne verandering en verbinding
  • Inzicht en inspiratie via voorbeelden en cases
  • Interactie met de deelnemers over concrete uitdagingen
Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Voor iedereen die het intern draagvlak voor duurzaam ondernemen in zijn organisatie wil vergroten.

Geen bijzondere voorkennis vereist.
 

Docent

Saartje Boutsen, co-founder van duurzaamheidsadviesbureau Studio D. 

vbk

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€225

Voka niet-leden:
€340

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Circuit Zolder