Skip to main content
Voka Opleiding

Cracking the LinkedIn recruitment code

  • On- en offline

De beste medewerkers aantrekken? Graag. Maar iedereen zit momenteel in hetzelfde schuitje. Er is een overvloed aan mogelijkheden en vacatures, en maar een beperkt aantal profielen om de functies in te vullen. Dan moet je alle middelen inzetten. LinkedIn kan daarbij een fantastische troef zijn, als je het goed aanpakt. Hoe werk je dus efficiënt met LinkedIn om die profielen aan te trekken?

Dit traject toont je de beste LinkedIn-strategieën aan de hand van personal branding, leert je   jouw ambassadeurs in te zetten en zet je op weg naar sterke, overtuigende copy.

Programma

● Personal Branding en netwerken voor HR (online 2 uur): Beginnen doen we met je persoonlijk LinkedIn-profiel. bij het begin: jouw persoonlijke! Met snelle, handige en slimme tips, staat jouw profiel in no-time op punt en ben je klaar om te werven.

● Zet jezelf en de medewerkers in als ambassadeurs (online 2 uur): Jouw employer branding valt of staat met jouw employee advocacy. Dankzij impactvolle content van jouw ambassadeurs verzeker je je online visibiliteit.

● Storytelling: Schrijf je LinkedIn-vacature zoals een boek dat je niet meer kan loslaten! (fysiek: 3 uur): . We geven je handige tips en tricks waardoor jouw vacature in no-time uit je pen vloeit . Is je vacature klaar? Dan is het tijd om in LinkedIn te duiken en leren we je de basis van adverteren.

Doelgroep & voorkennis

Dit trainingstraject is gericht voor werknemers binnen recruitment en HR, marketing of communicatie professionals en zaakvoerders.
Enige voorkennis op vlak van LinkedIn is geen must, moest je dit wel hebben zorgen we nog steeds voor extra nieuwe inzichten.

Docent

Valerie Deweirdt – Winger Academy - startte haar loopbaan binnen rekrutering en selectie en na enkele jaren ging ze aan de slag als hr-consultant. Ze ondersteunde heel wat organisaties in het selecteren van de juiste kandidaat en leidde ook heel wat hr-professionals op in het voeren van selectiegesprekken. Valerie deelt haar kennis en ervaring rond het gebruik van LinkedIn in de wereld van hr.

vroegboekkorting

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€565,00 ex. BTW

Voka niet-leden:
€850,00 ex. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder