Skip to main content
Voka Opleiding

LinkedIn: de basics om ermee te starten

LinkedIn is hét professionele platform bij uitstek. Waarom ben jij er nog niet op aanwezig? Er is geen betere plek om jezelf te positioneren als expert en je doelgroep te bereiken.

Tijdens deze opleiding leer je in drie stappen alles wat je moet weten om succesvol te zijn op LinkedIn. Ga aan de slag met je personal branding, breid je netwerk doelgericht uit en begin met het maken van content. In ons traject van 2 sessies word jij een echte LinkedIn expert.

Programma
  • Personal Branding
    Ontdek waarom LinkedIn goed is voor jou en je business en ga aan de slag met je persoonlijk profiel. Zorg ervoor dat je profiel gevonden wordt en dat je een goede eerste indruk maakt.
  • Online netwerken
    Zet je eerste stappen op het platform door een kwalitatief netwerk uit te breiden en te leren hoe je dit op een tijdsefficiënte manier kan onderhouden.
  • Posten met impact
    Breng gevarieerde content voor je volgers en ontdek de geheimen van het LinkedIn algoritme. Leer de anatomie van een sterke LinkedIn post en hoe je jouw content marketing kan organiseren.
Doelgroep & voorkennis

Dit trainingstraject is gericht voor werknemers binnen recruitment en HR, sales, marketing of communicatie professionals en zaakvoerders. Enige voorkennis op vlak van LinkedIn is geen must, moest je dit wel hebben zorgen we nog steeds voor extra nieuwe inzichten. 

Docent

Tom Baeten van Winger Academy heeft al 25 jaar ervaring in b2b-sales en -marketing. Als LinkedIn-expert reikt hij jou heel praktische tips & tricks aan om jouw business verder te ontwikkelen via LinkedIn.

korting

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleiding-limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 540,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 820,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.