Skip to main content

Communicatie met vormgevers

  • Online

Duidelijke communicatie in vakterminologie is van belang om je ideeën duidelijk over te brengen op vormgevers. Tijdens deze webinar kom je alles te weten over het jargon van grafici en worden misverstanden voorgoed verleden tijd. 

Het belang van input of output resolutie. Vector of pixel. RGB, CMYK of PMS. Hoor je het donderen in Keulen? Say no more, na deze opleiding weet je correct te communiceren met je vormgever. Op die manier kan je duidelijke verwachtingen scheppen en sparren over branding elementen. 

Programma

Vakterminologie, daar loopt het dikwijls op mis. Mensen met een niet-grafische achtergrond drukken zich niet altijd even helder uit, terwijl de vormgevers zelf met hun specifieke kennis dikwijls te snel menen begrepen te hebben wat hun gesprekspartner bedoelt. Vector, pixel, RGB, CMYK, PMS, resolutie, ... Gebruik de terminologie correct en communiceer op een heldere manier met vormgevers.

Doelgroep

Marketing medewerkers, zaakvoerders die hun creatief werk uitbesteden en meer tijdswinst willen halen met gerichte communicatie. Geen voorkennis vereist

Docent

Patrick Toebosch, Docent creatieve trainingen, Catena Company

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo