Skip to main content
Voka Opleiding

Cracking the LinkedIn recruitment code

  • On- en offline

Vind jouw droomkandidaat via LinkedIn!

Veel vraag en weinig aanbod? Die formule is nefast op zowat alle vlakken. Ook op de arbeidsmarkt. Iedereen zit momenteel in hetzelfde schuitje. Gemakkelijk goede medewerkers vinden? Dat is passé. De arbeidsmarkt is verzadigd met een overvloed aan mogelijkheden, en beperkte profielen om de functies in te vullen. Dus waar begin je? Hoe pak je jouw strategie het beste aan om zo efficiënt mogelijk de beste profielen aan te trekken voor jouw openstaande functies? Dit traject geeft je een inkijk in de beste strategieën aan de hand van personal branding, inzetten van jouw ambassadeurs en een sterke copy om ‘u’ tegen te zeggen.

Programma

● Personal Branding en netwerken voor HR (online 2 uur): Beginnen doen we met je persoonlijk LinkedIn-profiel. bij het begin: jouw persoonlijke! Met snelle, handige en slimme tips, staat jouw profiel in no-time op punt en ben je klaar om te werven.

● Zet jezelf en de medewerkers in als ambassadeurs (online 2 uur): Jouw employer branding valt of staat met jouw employee advocacy. Dankzij impactvolle content van jouw ambassadeurs verzeker je je online visibiliteit.

● Storytelling: Schrijf je LinkedIn-vacature zoals een boek dat je niet meer kan loslaten! (fysiek: 3 uur): . We geven je handige tips en tricks waardoor jouw vacature in no-time uit je pen vloeit . Is je vacature klaar? Dan is het tijd om in LinkedIn te duiken en leren we je de basis van adverteren.

Doelgroep & Voorkennis

Dit trainingstraject is gericht voor werknemers binnen recruitment en HR, marketing of communicatie professionals en zaakvoerders.
Enige voorkennis op vlak van LinkedIn is geen must, moest je dit wel hebben zorgen we nog steeds voor extra nieuwe inzichten.

Docent

Valerie Deweirdt – Winger Academy - startte haar loopbaan binnen rekrutering en selectie en na enkele jaren ging ze aan de slag als hr-consultant. Ze ondersteunde heel wat organisaties in het selecteren van de juiste kandidaat en leidde ook heel wat hr-professionals op in het voeren van selectiegesprekken. Valerie deelt haar kennis en ervaring rond het gebruik van LinkedIn in de wereld van hr.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 7 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€565

Voka niet-leden:
€850

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?