Skip to main content

Differentiëren van de concurrentie en jouw marktpositie

Differentieer je van de concurrentie en verover jouw marktpositie! Ontdek tijdens deze online infosessie op dinsdag 23 november 2021 hoe je jouw product en/of dienst in de markt kan positioneren.

Benieuwd hoe je een product of dienst in de markt positioneert? Krijg tijdens deze infosessie inzichten dankzij een combinatie van een aantal theoretische concepten die daarna worden getoetst aan praktijkvoorbeelden. Op het einde van de sessie heb je een beter inzicht in hoe je je product of dienst kan differentiëren, hoe je naar concurrenten kan kijken en op basis van die inzichten bepalen hoe je jezelf in je markt zet.

Programma

Het programma van deze opleiding bevat:

  • Een introductie
  • De basisconcepten van competitive differentiation aan de hand van verschillende modellen (o.m. Treacy & Wiersema)
  • Een illustratie van de concepten aan de hand van een case
  • Het uitwerken van een case in break out
  • Terugkoppelen en bespreken van resultaten in plenaire sessie
  • Wrap up
Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot business unit verantwoordelijken of professionals die verantwoordelijk zijn voor strategie, strategische planning en strategische marketing. Er is geen specifieke voorkennis vereist, maar een basiskennis van strategische en marketingtools is zeker een plus.

Docent

Vincent Molly, Familymind

Vincent is professor strategie, ondernemerschap en familiebedrijven aan de AMS en KU Leuven. Hij behaalde zijn PhD in toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Hij geeft al meer dan vijftien jaar opleidingen rond financieel management, ondernemerschap en strategisch management. Hij is ook medeoprichter van Familymind.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo