Skip to main content
  • Ondernemen in het 5G-tijdperk

Ondernemen in het 5G-tijdperk

Wat betekent het 5G-tijdperk voor uw onderneming? In deze infosessie gaan we dieper in op dit concept, wat het betekent voor jouw onderneming en de opportuniteiten en valkuilen die het met zich meebrengt. 

Van 3G, 4G naar 5G?

5G staat voor de vijfde generatie mobiele netwerken. Belangrijkste kenmerk is de extreem hoge snelheid. 5G is niet alleen sneller dan 4G, het kan ook meer data versturen en is stabieler. Dergelijke snelheden zijn vandaag geen droom meer, maar de realiteit. En dat geldt ook voor de mogelijkheden (en uitdagingen) die deze technologie met zich mee zullen brengen.  Nieuwe technologieën zoals 5G veranderen uw manier van zaken doen, en openen een wereld aan mogelijkheden. Maar opgepast, er zijn ook valkuilen. 

Hoe kan u zich hierop voorbereiden? 

Deze infosessie zal de achterliggende infrastructuurtrends en technologieën schetsen, aangevuld met voorbeeldcases en ervaringen. Ook zal u geïnformeerd worden over hoe u zelf uw onderneming kan voorbereiden op het 5G-tijdperk.

Programma

•    Nieuwe technologieën en toepassingen
•    Belgische praktijkvoorbeelden
•    Voordelen en aandachtspunten voor uw onderneming
•    Hoe starten?
•    Interactieve brainstorm 

Doelgroep

Deze infosessie richt zich in de eerste plaats naar CEO's en CIO's, maar is eveneens interessant voor iedereen die meer wenst te weten te komen over de impact van nieuwe technologieën op de competitieve voordelen van bedrijven.

Docent

Gaetan Dewingaerden : Head of 5G Live E2E Corporate Program at Proximus

Erkenningsnummer KMO-portefeuille: 

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be

   KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Melanie Capocciuti

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo