Skip to main content

Van document naar PDF-formulier

  • Online

Formulieren zijn een gemakkelijke manier om informatie te vergaren. Maar ken je de elementen van een goed formulier en weet je ze gebruiksvriendelijk te ontwerpen? Tijdens deze webinar leer je er alles over.

Na deze webinar ken je de elementen van een correct formulier, weet je documenten optimaal voor te bereiden en kan bestaande formulieren aanpassen. Daarnaast leer je werken met interactieve gereedschappen, kan je bepaalde velden bedekken en weet je ingevulde formulieren en data te verzamelen.

Programma

De voorbereiding start vanuit een bestaand Word-document en bestaande formulieren. Je leert invulvelden en knoppen toevoegen, daarna gaan we een stapje verder. Je leert, afhankelijk van de ingevulde velden, nieuwe velden tevoorschijn komen of verbergen. Tegen het einde van de workshop leer je formulieren opnieuw verzamelen en de ingevulde data bundelen.

Doelgroep

Alle functieprofielen die te maken hebben met het verwerken van documenten. Geen voorkennis vereist

Docent

Patrick Toebosch, Docent creatieve trainingen, Catena Company

Erkenningsnummer IAB: B0687/2019-09

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-Limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo