Skip to main content
Voka Opleiding

Excel macro’s: terugkerende handelingen automatiseren

Leer vlotter werken met Excel door terugkerende handelingen te automatiseren met behulp van macro’s. Zo bespaar je heel wat tijd en verhoog je de nauwkeurigheid van je werk.

Automatiseer bepaalde handelingen in Excel. In deze opleiding leer je hoe je deze automatisatie binnen Excel kan programmeren met behulp van macro’s. Dit is uitermate geschikt voor eenvoudige repetitieve taken.

Programma
  • Een macro opnemen en uitvoeren
  • Absolute vs. Relatieve opname
  • Plaats van een macro (persoonlijke macro werkmap vs. Huidige werkmap)
  • Verkorte toetsen
  • Opdrachtknoppen toevoegen aan werkbalken, menu’s
  • Opdrachtknoppen op een blad
Doelgroep & Voorkennis

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die beschikt over een gevorderde kennis van Excel of bij voorkeur de eerdere modules al hebben gevolgd (Excel the basics en/of Excel Intermediare)

Docent

Hans Swinnen - InFidem

InFidem is een organisatie die jaarlijks meer dan 20.000 werknemers een opleiding verstrekt. Hun expertise ligt vooral in het domein van computeropleidingen voor eindgebruikers.

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-Limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 410,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.