Skip to main content
Map

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 7 december 2021 de meerwaarde van Power BI.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Verlies je jezelf in de alsmaar groter wordende pool van data? Of kun je niet kiezen op welke gegevens je je dagelijkse werking het best baseert?

Power BI zorgt voor duidelijkheid! Dankzij deze groep van functies en diensten krijg je op een snelle en visuele manier opnieuw grip op je meest waardevolle gegevens. 

In deze workshop bouw je verder op je bestaande Excel-kennis en maak je op een vlotte wijze je eigen rapporten en analyses aan de hand van data uit verschillende bronnen. 

Programma

De inhoud van deze workshop:

 • de Power-omgeving
  • Power Pivot
  • Power View
  • Power Query
  • Power Map
  • Power BI Desktop
 • Excel Power Tools
Doelgroep

Deze opleiding Power BI is voor iedereen met een behoorlijke kennis van Excel. Verder beheers je de meestgebruikte standaardfuncties en formules en ga je op een efficiënte wijze om met grafieken en tabellen.

Klik hier om te testen of jouw niveau voldoende is voor deze opleiding.

Docent

Hans Swinnen van InFidem. Deze organisatie leidt jaarlijks meer dan 20.000 werknemers op binnen het domein van computerprogramma's voor eindgebruikers.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6,5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-Limburg

Contactpersoon

Nick Moors

Projectmedewerker talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 450,00 excl. btw

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?