Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Kameracademie
  • Hoe bedrijfsleiders en aandeelhouders fiscaalvriendelijk belonen
Voka Opleiding

Hoe bedrijfsleiders en aandeelhouders fiscaalvriendelijk belonen

Als bedrijfsleider streef je ernaar om zo weinig mogelijk belastingen te betalen op het inkomen dat je uit je vennootschap haalt. Maar in een steeds strenger wordende fiscale omgeving, is het moeilijk geworden om op een interessante manier geld uit de vennootschap te halen waarbij zowel de belastbare winst van de vennootschap en tegelijk de belastingdruk van de ontvanger geminimaliseerd worden. Toch blijft dat het doel en zijn er mogelijkheden.

Deze infosessie geeft je een actueel overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerder/bestuurder die eveneens aandeelhouders zijn van ‘hun’ vennootschap. Na deze infosessie zal je in staat zijn om diverse bezoldigingstechnieken te vergelijken. In dit kader bespreken we een fiscaal interessante alternatieve techniek voor bezoldigde bestuurders/zaakvoerders van Belgische vennootschappen - zowel operationele als managementvennootschappen - gebaseerd op de gratis toekenning van aandelenopties van een BEVEK aan de zaakvoerder-bestuurder van de vennootschap.

Programma

De inhoud van deze opleiding: 

  • Overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerder/bestuurders die tevens aandeelhouder zijn van eigen vennootschap
  • Principes en context van nieuwe bezoldigingstechniek
  • Praktijkvoorbeeld
Doelgroep

Deze opleiding is gericht op bedrijfsleiders en aandeelhouders.

Docent

Michelle Bovy, CEO B-Sure

Michelle is Gastdocent aan de UHasselt – Vermogensbeheer – Handelswetenschappen/Minor Finance.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille     Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Coördinator Plato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 305,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.