Skip to main content
Voka Opleiding

De juiste financieringsmix voor je bedrijf

Een goede strategie zonder de juiste financiële stimulans is gedoemd om te mislukken. Want je hebt geld nodig om je ideeën uit te werken en groei te realiseren. En dat geld hoeft gelukkig ook niet altijd uit eigen zak te komen. Welke financieringsopties bestaan er precies om je onderneming te doen groeien? En welke financiering past nu net het beste bij welk bedrijf?

Banken, fondsen, microkredietinstellingen, externe investeerders, publieke en private risicokapitaalfondsen, ... Aan financieringsmogelijkheden geen gebrek, maar soms zijn we het overzicht wel eens kwijt. Wil je meer weten over de zoektocht naar extern kapitaal om je groei te financieren? Wij sommen de verschillende financieringsvormen graag voor je op tijdens deze opleiding. 

Programma
  • Update mbt huidig financieringsklimaat
  • Overzicht verschillende financieringsbronnen
  • Financieringsmix in de context van een ambitieuze groeistrategie
  • Best-practices om een goede financieringsmix op te halen
     
Doelgroep

Deze opleiding is gericht op founders, bedrijfsleiders, CFO en financieel verantwoordelijken met affiniteit (direct of indirect) met de financiersstrategie en -uitdagingen van het bedrijf.

Docent

Bram S’heeren, Manager, Debt & Capital Advisory, Deloitte

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 305,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?