Skip to main content
  • Changemanagement in digitale transformatie
Voka Opleiding

Changemanagement in digitale transformatie

Iedere verandering in je organisatie heeft een duidelijk beoogd doel maar stelt gigantische uitdagingen op menselijk vlak. Of het nu gaat om een procesverbetering, een reorganisatie of de implementatie van een nieuw IT-systeem. Alles staat of valt met de mate waarin je slaagt om de aanvaarding van de verandering te realiseren bij je werknemers, om het bijhorende – aangepaste - gedrag te verankeren als "het nieuwe normaal". Alleen zo kan je collectief een mooie stap vooruit zetten.

Hoe pak je dat aan? Welke elementen heb je best in orde op voorhand? Leer tijdens deze praktijkgerichte opleiding de kracht van analoog veranderbeheer kennen. Zo maak je je organisatie proactief klaar om de transformatie van binnenuit aan te drijven!

Programma

Je krijgt een breder inzicht van de krachten die spelen bij kleine of grote veranderingsinitiatieven. Je zal een structureel kader mee naar huis nemen, dat je zal helpen om te gaan met veranderingstrajecten in jouw organisatie. Tevens krijg je een aantal tips en tricks die je helpen om te gaan met de diverse uitdagingen die elke veranderfase met zich meebrengt.

Deze opleiding biedt :
o    Toegankelijkheid en pragmatische aanpak
o    Essentie van wat werkt vanuit een operationeel perspectief
o    Directe toepasbaarheid in het eigen bedrijf

Doelgroep
  • Het programma is gericht op ondernemers, leidinggevenden en profielen die vanuit hun functie of rol met veranderbeheer in contact komen.
  • Enige ervaring in organisatieontwikkeling en -verbetering is gewenst. Enkele jaren managementervaring of teams te hebben aangestuurd.  Het is een voordeel als je al wat ervaring hebt opgedaan met verander- of implementatieprojecten; maar dit is zeker geen must.
Docent

Erwin Driesen - Founding Partner Transitie-Partners
Binnen Transitie-Partners is hij het aanspreekpunt voor het ontwarren van complexe processen, het op niveau brengen van de skills om via deze processen de onderlinge samenwerking en de flexibiliteit van de organisatie te verhogen. Resultaatgericht, maar steeds geduldig en co-creërend om op het tempo van de mensen hun organisatie samen te ontdekken waar opportuniteiten voor procesverbetering en -optimalisering bestaan en zo draagvlak te bouwen voor verandering.

Aantal jaar ervaring: 25+

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€ 270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 ex. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.