Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Recruiters & talent acquisition managers

Recruiters & talent acquisition managers

Dit netwerk richt zich op HR professionals uit bedrijven uit Oost-Vlaanderen die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. Een gloednieuwe community die zich ontfermt over de uitdagingen rond recruitment in de terug naderende ‘war for talent’. 

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens elke sessie wordt er één topic uitgelicht. Deze topics worden tijdens de kick-off door de hele groep bepaald. In totaal staan er vijf sessies op de agenda. Je leert zowel van een expert als van elkaar.

Welke topics komen zoal aan bod?

Mogelijke topics die we kunnen bespreken zijn:

  • Data in recruitment,
  • Employer marketing / branding in recruitment
  • Divers & inclusief rekruteren
  • What's new and what's possible in recruiting landscape
  • ... 

Voor wie is dit lerend netwerk interessant?

HR professionals uit Oost-Vlaamse bedrijven die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces.

Interesse in dit lerend netwerk?

Neem contact op met Céline 

Contactpersoon

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten