Skip to main content
  • HR managers & business partners uit start-ups & scale-ups

HR managers & business partners uit start-ups & scale-ups

Een gloednieuwe community die zich buigt over de HR uitdagingen van deze jonge bedrijven. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een bewezen expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep.

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens elke sessie wordt er één topic uitgelicht. Deze topics worden tijdens de kick-off door de hele groep bepaald. In totaal staan er zes sessies op de agenda.

Welke topics komen zoal aan bod?

Mogelijke topics die we kunnen bespreken zijn:

  • HR uitdagingen van jonge bedrijven
  • Actuele en uitdagend thema's aan
  • Best cases
  • Problematieken uit de groep

 

Voor wie is dit lerend netwerk interessant?

HR managers & business partners uit start-ups & scale-ups die hun HR-beleid willen afstemmen op de ontwikkelingen, trends en uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt en ten opzichte van elkaar.

Contactpersoon

Nathalie Landuyt

Groeitrajecten - Opleidingen

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat